DONTHELLO von NORRHOLMEN 1108

5 ÅRIG SWB HINGST, 170 CM I MANKHÖJD, OREGISTRERAD
JUST NU UTHYRD TILL WINGSJÖ STUTERI

Norrholmens Donthello 1108 De Niro Donnerhall Donnerwetter
Ninette
Alicante Akzent II
Wiesenelfe
Rakel Rohdiamant Rubinstein I
Elektia V
Adida Amiral
Indora

Donthello är Norrholmens svarta pärla. Han var den första Dressyr hingst som faktiskt flyttade in hit då gården öppnade upp. Han har tävlats lite inom hoppning med men nu är det dressyren som gäller. Avkommor efter Donthello har en bra grund exteriör och ett ytterst trevligt lynne. Donthello trav ärvs också ner för det mest, men också skritten lyser igenom en hel del. Man kan använda i stort sett vilket sto som helst till Donthello och få en avkomma värd att satsa på och arbeta med.

Donthello är en väldigt arbetsvillig hingst, hans utbildning och inridning började lite senare än vanligt men trotts det han han hämtat sig rätt kvickt och är mer än väl i fatt nu med andra hästar i samma ålder som han.  Han är en väldigt elegant hingst, med rena vackra linjer, han är helt enkelt elegant att se på med ändå med hingst styrka och hållning liksom, vi tror helt klart han kan bli nått.

OMDÖME SKRIVET AV COLOR: En stark utstrålning till en kraftfull hingst. Norrholmens Donthello 1108 är en gångarts hingst med förändlande förmåga. Som ger avkommorna ett elegant utseende, med både kraft och smidighet.

UPPFÖDD PÅ NORRHOLMEN, BEDÖMD TILL DIPLOM, PREMIERAD TILL G